Най-добрите източници на питейна вода 6 ключови качества

Предполагам, че не се знае какво е най-добрата питейна вода за всеки човек. В крайна сметка, „най-добър“ е субективно понятие. Много фактори влизат в игра, когато смятаме, че най-добрата вода за пиене, за да изберете за себе си и своите семейства.

Малцина от тези фактори са начин на живот, здравни цели, финанси, жилища, спорт и фитнес, и така нататък. Въпреки това, да преминем през семантиката, бихме могли всички са съгласни, че „добра“ вода е:

безопасна за пиене (1) (относително замърсяване и химически безплатно) и (2) това има добър вкус.

Пийте чиста, здравословна, без химикали вода е в основата на здравето. Въпреки това, само защото водата е годна за пиене и има добър вкус не означава непременно, че е здрав.

Така например, експертите са съгласни, че да включва всички линии и минерални следи от нездравословни синтетични химикали. Така че, дори ако чешмата или бутилирана вода не можем първоначално да ви разболеят, кумулативният ефект от тези химикали (стотици от които никога не са били тествани) в тялото ни са значителни.

Дори малки следи от тези примеси могат да доведат до дългосрочно излагане на отслабена имунна система (или по-лошо).

Най-здравословните водата е богата на полезни изкопаеми
Така че много експерти водни съгласяват, че днес най-здравословния водата се произвежда от воден филтър у дома и вода филтърни системи, които селективно премахване на примеси, но не и на естествено срещащи се минерали.

планина
Въпреки че здравните проучвания (като обратна осмоза и дестилирана вода) твърдят, ползите от деминерализирана вода, най-новите и надеждни проучвания са категорични, че вода, съдържаща микроелементи, е най-здравословната и най-добрата вода за пиене.

Д-р Mu Шик Jhon, като най вода експертът да бъде от научната общност в света, пише, че най-добрият питейната вода съдържа комбинация от важни минерали.

В книгата си, пъзела със и ключът Allen, казва Jhon, че от биологична и медицинска гледна точка, деминерализирана вода просто не е здравословно да се пие.

Всъщност, помисли японските експерти водни деминерализирана вода като „мъртва“ вода, докато богата на минерали вода, се нарича „жива“ вода.

Деминерализирана вода не се среща в природата. Също така не е за насърчаване на растежа и здравето на живите организми.
Най-добрите качества на питейна вода

Ако вашият приоритет е здравето и благосъстоянието, най-добрия си питейна вода е най-малко първите три от следните характеристики и оптимално, всичките шест:

Замърсители безплатно. Водата се филтрира от вредни токсини, включително синтетични химикали, токсични метали, бактерии и вируси, радиоактивни вещества и други добавки за лечение, като например хлор и флуор
Минерални богат. На естествено срещащи се минерали отстраняват в изворна вода не от методи за пречистване като обратна осмоза и дестилация.
Алкално рН. Водата има алкално рН между 7.0 и 9.5, което означава, че водата съдържа добро ниво на алкални минерали като калций и магнезий.
Micro струпани. Водата се електролиза или „намалена“, ще имат по-малки групи от водни молекули. намалено вода може да се подобри клетъчна хидратация и оборот клетъчна вода (т.е., хранителни вещества в клетките и токсините от)
Антиоксидант. Водата, която се йонизира, има отрицателен потенциал окисление-редукция (-ORP) и по този начин действа свободните радикали в организма да се неутрализира, и забавя окислението (т.е. стареене) процеси в организма.
Добър вкус. Ако това не вкус, пиете просто не е достатъчно вода хидратира достатъчно, за да остане, за да се оптимизират ползите за здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *