Като правило, по време на упражнение вал камера е равен на този на същото превозно средство

Първият разпределителен вал е проектиран в древни времена и принцип на действие е останала непроменена до момента, до такава степен, че дори и управляващият блок е в състояние да го изкара от бизнеса. В автомобилната индустрия е отговорна за контрола на клапаните на буталата. Той е дълъг метален прът, снабден с камери (зъби). Всяка камера е отговорен за клапан, като го натискате бързо благодарение на базата на много висока скорост на въртене. Всеки път, когато се докосне повдигача клапан или палеца, която се движи в посока на клапана, това е отворена и затворена незабавно да се върне.

Тъй като всеки цилиндър е снабден с всмукателен клапан, с изпускателен клапан и клапан за налягане, ексцентриковия вал в употреба са многобройни. Благодарение на своята гъвкавост и малкото пространство, необходимо за тяхното инсталиране, разпределителни валове могат да бъдат намерени на различни места под капака. Алтернативни решения следва да бъдат приети толкова рядко, че не можем да в никакъв случай помислете за стандарт. разпределителен вал Механичната вал компонент е много надеждна и малко подложени на износване. Затова има нужда от алтернативи. Всяка алтернатива представени досега се оказа твърде скъпо и по-малко надеждни разпределителен вал. Развитието на променливите устройства за контрол на клапаните струва много и засега се оказва нерентабилно. Новите доказани техники изискват твърде много енергия, а оттам и увеличаване на разхода на гориво.

Тъй като производителите се опасяват търговския провала на тези алтернативи, дори continuerano автомобили за дълъг период от време, за да се използва техника, изобретен от древните египтяни addiritura. Само промяната на манипулация клапан може също така да изисква поддръжка. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва (например на температурния сензор масло, калници, затягане на ръцете и т.н.), на достъпна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *