Нова цветова палитра

Предстои ни година кози, а именно, Blue дървени коза. Поради това, както обикновено се смята, по избор на цветове трябва да се даде предимство на зелени и сини нюанси. Това означава, че на тези в „собственик“ на следващата година. Ако е необходимо, е възможно да се постави на общо-погледнете в някоя от тези цветове, които, всъщност, има безброй. Също така да се отбележи, е, че символът на бъдещето, предпочитаният умереност и ненатрапчив. От това следва, че трябва да се даде на същите материи и декорацията. Например, велур, кашмир и кадифе, без излишни орнаменти и детайли ще бъде много полезен.

Във всеки случай, трябва да се разчита само на собствените си вкусове и предпочитания, и да направи избор в полза на тези цветове, които вашата идеална tsvetotipu и настроението. Важно е, че цветовете изглеждаха победител и подчертаха всичките си достойнство. Ако сте готови да си затворят очите за „любимите“ цветове на следващата година, след това обърнете внимание на не по-малко елегантни и празнични нюанси на червено, лилаво или праскова. Например, лилав цвят, който пише за в тази статия, ще бъде един достоен избор и успешно можете да разпределя на всеки празник.

Време е да блесне!

Въпреки характера Goat не означава брилянтни коледни снимки, това не означава, че пайетите и кристали трябва да се скрие далеч от долината. Ако смятате, че Нова година – това е най-добрата причина за пенливо рокли и аксесоари, определено трябва да ги избират. Основното нещо – не прекалявайте и не забравяйте, че твърде много блясък, дори и при тези тържества е лош вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *