Топ-3 недопустими грешки на вашето изображение

Реалността е, че всеки иска да бъде в тенденция, но всъщност е зашеметяващ поглед – единица. Това не е масов недостиг на вкус, а не спазване на прости правила за мода. В резултат на това съществуват грешки, които позволяват на повечето от модата на цялата планета. Предупреден – означава въоръжен, така че хванете ТОП, посветен на различни модни грешки.
3 често срещани модни грешки
1. Да носите дрехи не навреме

Това не означава нищо друго освен времето на годината. Да предположим, че вашата розова шифонна рокля в цвете е идеално за летни разходки. Всички модерни магазини и агрегатори вече са препълнени с такива. Но през зимата тя ще ви гледа поне странно. И в този пример, веднага 3 мода грешки: цвят, материал и печат. Леки, течащи тъкани, като летни отпечатъци – мавю за зимата. С цвят е важно да бъдете предпазливи – някои нюанси също имат сезонен аксесоар. Например, оставете тъмната част на вашия гардероб за зимата и есента. И не само че тъмните цветове привличат слънцето и затова през лятото няма да са особено подходящи. Наситените и тъмни цветове са мачтата на есенно-зимния сезон. Също така, не се съчетават нелепо – дрехи от различни сезони. Обувки под лека течаща пола – модерна грешка в световен мащаб.
2. Носенето на дрехите ви не е ваш размер

Има две крайности – да носите прекалено много и да носите твърде малко. Първият вариант е най-често носенето на популярни дрехи днес. Тези неща също имат размер, защото носенето им безмислено е лоша възможност. Една пухкава пуловер и памучна рокля не винаги са залог на стилен лък.

Вторият вариант е опитът да се стигне до по-малки дрехи. Това изглежда още по-лошо от първия сценарий. Но това не е пренебрежение дори на знаменитости.

Оценявайте реалистично вашата фигура, в противен случай само ще направите това по-лошо за себе си и лука.
3. Неуспешни аксесоари

Изглежда малко, но може да играе много, много зле шега. Какво трябва да направя? Първо, не го прекалявайте с аксесоари, за да не отидете на продавача на бълха пазар. На второ място, ако обичате бижутата по-мощни, внимавайте. Ако имате голяма, например, гривна, след това „извая“ огромни мъниста или обеци, а след това всичко наведнъж, това ще бъде погрешно. Както навсякъде, чувството за пропорция е важно по този въпрос.

Познавате ли се в поне една грешка? Няма значение. Както можете да видите, дори и звездите понякога ги правят. Доверете се на вкуса си, но бъдете бдителни. Модата е строга, но не безмилостна. Успех!

Модни дрехи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *