Когато купувате, не забравяйте да обърнете внимание на качеството на продукта

Преди да отидете за покупка, помислете за случая, за който имате нужда от това яке? За ежедневно износване или за „излизане“? За отдих и спорт или за ходене със семейство? Сезонът е от значение. Зимното яке ще се шие изцяло от други материали, в сравнение с пролетния вятър. Разнообразието от стилове, стил на упътване и цветове ви гарантират успешен резултат от търсенето. В магазините ще видите от спортни, модерни и леки вятърни ръкавици, до класически топло яке от туид и вълна.

Внимателно проверявайте всички шевове, джобове, подплата. Никъде не трябва да се видят изпъкнали конци, разклонени шевове и т.н. пропуски. Прочетете информацията за грижата за това, посочена от производителя. Попитайте как правилно да се измива и изглажда якето, независимо дали е възможно да се вземе за химическо чистене. При необходимост се обърнете към продавача.

Не забравяйте да опитате преди да купите това, за да видите, че е добре за вас „седна“. Ръкавите не трябва да са прекалено дълги или къси. Раменете и гърба на якето трябва да са на мястото си. Затворете якето за всички брави и бутони. Нищо не трябва да ви пречи да се движите и да издърпате материала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *